Zajímavosti
steverosinskijan7957_140x105

Společnost CooperVision odstartovala během výstavy Vision Expo West hledání kandidátů na ocenění "2020 Best Practices" 

 

Společnost CooperVision oznámila na výstavě Vision Expo West, která se konala v září v Las Vegas, že již popáté bude hledat kandidáty na ocenění "2020 Best Practices" (pozn. překl.: nejlepší, osvědčené postupy). Společnost odstartovala jubilejní pátý ročník oslavou tohoto jedinečného programu, který si klade za cíl ukázat postupy v optometrii, které tento obor posouvají dále pomocí inovací, udržení se mezi špičkami oboru a poskytováním služeb nejvyšší kvality pro pacienty. Program potvrzuje přesvědčení společnosti CooperVision, že i pod vlivem zásadních změn v tržní dynamice zůstávají lékaři stále středobodem, který zajistí pro pacienty nejlepší výsledky.
 

Během předchozích čtyř let, počínaje rokem 2015, kdy byl program "Best Practices" poprvé vyhlášen na výstavě Vision Expo West, získalo ocenění 40 praxí (pozn. překl.: oční lékaři, oční ordinace apod.) v oblasti péče o zrak napříč celými Spojenými Státy - malé i velké firmy, nově vzniklé i zavedené, malí podnikatelé i korporátní společnosti.

"Na počátku jsme měli určitou představu a záměr, kam směřovat, avšak rozsah, do kterého se celý program rozrostl a co zahrnuje, je něco, co jsme si vůbec nedokázali představit," prohlásila Michele Andrews, oční lékařka a ředitelka profesionálních a akademických záležitostí pro Severní Ameriku. "Vytvořit prostor pro setkání oceněných, na kterém probíhá výměna názorů a idejí, hledají se řešení pro různé výzvy a vznikají přátelství, se ukázalo jako nedocenitelná zkušenost pro každého zúčastněného a s novými oceněnými každý rok je to stále lepší a lepší. Díky tomuto programu jsme se naučili, že za každou firmou, praxí nebo ordinací je ukryt příběh. Bylo nám ctí spolupodílet se na představení některých z těchto příběhů světu. Máme nyní tu čest oficiálně zahájit přihlašování pro "2020 Best Practices"."
Společnost CooperVision uvedla, že možnost přihlásit se mají všechny optometrické praxe v USA, které v současné době poskytují služby týkající se aplikace kontaktních čoček. Kandidáti by měli předložit svůj profil a popsat svůj příběh, podělit se o vhledy a zkušenosti v následujících oblastech:


Inovace bude hodnocena podle toho, v jaké míře přispívá ke zlepšení zdraví očí a zvýšení informovanosti pacientů, jak rozvíjí technologie udržitelnými způsoby s cílem rozvoje praxe a zvýšení povědomí o poskytované péči o oči na veřejnosti.

 

Vedoucí postavení v oboru bude hodnoceno podle toho, jak praxe přispívá k rozvoji celé profese a jaký má vliv regionální, národní nebo dokonce i globální.

 

Zkušenost pacientů bude hodnocena podle toho, do jaké míry praxe zajišťuje vysokou kvalitu služeb v péči o oči a informovanost pacientů a budou zohledněny specifické aspekty v poskytované péči o pacienty.

 

Uchazeči mohou zasílat své písemné příspěvky na adresu EyeCareBestPractices.com/applying. Přihlášky je možné zasílat do 21. listopadu 2019, poté budou hodnoceny odbornou porotou složenou z oceněných z minulých let, z odborníků v oboru a představitelů společnosti CooperVision. Výsledky "2020 Best Practices" budou oznámeny na počátku následujícího roku, uvedla společnost CooperVision.

 

 

Další blog