myday-mf-30-front_small

Jednodenní čočky MyDay® multifocal

en

Pro koho jsou určeny

 

 

Pokud vnímáte, že se blízké objekty, jako je například display vašeho chytrého telefonu, jeví rozmazané, může se jednat o první příznaky stavu, kterému říkáme presbyopie. Jedná se o zcela přirozený proces, který ovlivňuje zrak většiny lidí po čtyřicátém roce věku. Mnoho lidí v ten moment sáhne po brýlích na čtení, ale existují i jiné možnosti. 

Představujeme nové jednodenní multifokální kontaktní čočky MyDay® daily disposable multifocal

Nyní si můžete užívat jasné vidění na všechny vzdálenosti1 a osvobodit se od brýlí s jednodenními multifokálními kontaktními čočkami MyDay® multifocal. Kontaktní čočky MyDay® multifocal využívají jedinečnou technologii – CooperVision® Binocular Progressive System™ - která je navržena tak, aby kontaktní čočky poskytovaly jasné vidění na všechny vzdálenosti – tedy na blízko, na dálku i na střední vzdálenosti mezi tím.1 Všechny oči potřebují kyslík, a proto kontaktní čočky MyDay® multifocal využívají technologii Aquaform®, která zajišťuje vysokou prodyšnost2 a také neuvěřitelný celodenní komfort a pomáhá tak udržet oči čisté a bílé. S jednodenními multifokálními čočkami MyDay® multifocal si můžete být jisti svým viděním každý den.

Vlastnosti, které si zamilujete

bps_2d_icon_green_0

Kontaktní čočky MyDay® multifocal využívají jedinečnou technologii – CooperVision® Binocular Progressive System™ – která je navržena tak, aby pomohla novým nositelům v presbyopickém věku zvyknout si na multifokální korekci i užít si jasné vidění v době, kdy jejich presbyopie pokročí.1

 

aft_icon_myday_green-340x340

Dlouho trvající pohodlí: Aquaform® Technologie uzamkne vodu v materiálu – takže si můžete užívat dlouhotrvající pohodlí.    

breathability_con_icon_myday_green

Vysoká prodyšnost: k oku může pronikat 100% potřebného kyslíku,*2 který pomáhá vašim očím zachovat si jasný a bílý vzhled.**

 

uv_icon_myday_green-340_0

UV filtr: pomáhá chránit vaše oči před pronikáním ultrafialového záření a podporuje tak jejich zdraví.

 

Nejste si jisti, které kontaktní čočky jsou pro vás nejlepší?

Udělejte si tento kvíz skládající se ze čtyř otázek a zjistěte, který z našich produktů bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám.

Najděte ty pravé čočky pro vás

* Při denním používání.

** Vysoká prodyšnost pro kyslík přináší jasnější a bělější vzhled očí.

† UV-blocking Kontaktní čočky s UV filtrem pomáhají poskytovat ochranu před pronikáním škodlivého UV záření do oka, ale nenahrazují ochranné brýle pohlcující UV záření, jako jsou UV absorbující ochranné brýle nebo sluneční brýle, protože nepokrývají celé oko a jeho okolí. Pokračujte v používání brýlí pohlcujících UV záření podle pokynů svého očního specialisty.

Odkazy: 

1. CooperVision data ze souboru, 2020. Prospektivní dvojitě maskovaná bilaterální studie na jeden týden s kontaktními čočkami MyDay® daily disposable multifocal; n=104 spokojených nositelů multifokálních kontaktních čoček.
2. Brennan, N.A.: Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.